Textiler er et “must have”

børgem-sofa-2
Textiler er vigtige i din boligindretning. Mange vil ikke have puder og tæpper, fordi de samler støv og roder. Jeg vil altid anbefale, at man bruger textilvarer i boligen, fordi det giver mulighed for at skrifte farver og stemning ud på en god og nem måde.
Her er et udpluk af dejlige bløde textiler, som vil gøre din bolig ekstra hyggelig her sidst på sommeren og efteråret.

 

 

nordisk-30De kølige nordiske blå nuancer, er helt fantastiske og passer både i den romantiske, grafiske og nordiske stil.

 

nordisk-28

Klassisk uldplaid med fint mønster.

 

 

nordisk-21Trendy koboltblå uldpuder. Også deres lange smalle form er meget trendy.

 

nordisk-25Hjemmestrikket rund pude også i kølige nordiske farver.

 

nordisk-22Meget grafiske tryk er også meget trendy lige for tiden og gerne med dyr eller som her natur. Puderne har her fået en neonfarvet kant, som gør dem meget synlige og gode til at markere sig i en neutral sofa.

 

nordisk-38Lækkert hæklet uldtæppe kan samle et lille område med en stol og læselampe, eller bare være et skævt element i en entre eller andet.

 

design-stole-4Lette klassiske træstole, men stofbetræk er også lidt af et “must have”. Disse stole er smukke som et element for sig selv i et hjørne, med en smuk lampe ved siden af.

design-47Personligt ville jeg nok ikke anskaffe mig en rosafarvet sofa, men denne Arne Jacobsen sofa ville alligevel være meget smuk i selskab med masser af natur og rustikke textiler.

 

nordisk-13Et skind er ikke direkte et textil, men dog alligevel også et “must have” i denne tid, hvor vi gerne vil have naturen ind og lidt volumen og kontrast til de lette træmøbler.

 

nordisk-26HAY er svær at komme udenom, når vi skal have puder ind i boligen. HAY har skabt et meget klassisk design, som er af den lækreste uldkvalitet og kan klare både familieliv og mange år frem. Og så fås de i mange smukke farver til en fin pris.