Velvære og ro på Tåsinge

Bodil Brems Gymnastikinstruktør og ejer af Gymnastikhuset og Anders Hulgaard Arkitekt.

Kompineret bolig og erhverv på Tåsinge.

Boligen 160kvm

Erhvervsdelen 280kvm

Stor naturgrund ned til Svendborgsund.

Varme og ro i den gamle Staldbygning

Bodil og Anders bor på et gammelt landsted, som har været i familien i flere generationer.

Stuehuset er lejet ud og parret renoverede staldbygningen i 80érne til beboelse og erhverv.

Der er masser af historier i de forskellige rum, som var stald til grise, køer og heste.

Huset er indrettet og designet særligt efter familiens behov og fantasi. Stilen er meget typisk for slut 80érne med de asymmetriske gulve, de hvide vægge, som her er fint pudsede, så de får en næsten blød stoflig struktur og den mørkeblå farve, der går igen i indretningen.

Skridt for skridt rundt i huset, dukker praktiske, men også enormt æstetiske elementer op og jeg kan tydeligt se, at Anders arkitektoniske detaljer er meget gennemførte og forenklet.

Personligt elsker jeg denne tidslomme og selvom stilen er meget tidstypisk, så lever den i mange hjem og er på en eller anden måde, også meget tidløs.

gymnastikhuset-5

Sydfynsk kunst

Bodil og Anders har en fantastisk kærlighed til Sydfynske kunstnere, derfor er der mange små og større ting, som dekorere hjemmet og en del af dem, er specifikke gaveønsker og arvestykker.

gymnastikhuset-6

gymnastikhuset-7

Dejlige detaljer

Den personlige stil skinner igennem rundt omkring, i form af glas, planter, små kunstgenstande, bløde textiler og hyggelige små samlinger.

gymnastikhuset-2

I køkkenet er der et langt smalt vindue, som oprindeligt var midlertidigt, da parret ville bygge en havestue til huset. Anders og Bodil er dog glade for, at det aldrig blev bygget, da de altid bruger uderummet i den gamle vognport. Tilgengæld virker det dybe vindue perfekt som minidrivhus for de mange Hawaii blomster.

gymnastikhuset-3

Den ene væg i køkkenet er fyldt med familiebilleder, som parret ikke nænner at tage ned. Så nu udgør den en stor glæde og varme, som kan nydes mens der laves mad.

 

gymnastikhuset-11

Sydfransk stemning i den gamle vognport

Den oprindelige vognport er blevet integreret i boligen, som hovedindgang fra gårdspladsen og med en automatisk port, som åbner hele rummet op, ud mod haven og al naturen. Her nydes de fleste timer uanset vejret. Rummet giver samtidig en overgang fra erhvervsdelen til boligen, så parret kan være på arbejde og samtidig holde en fortjent pause.

gymnastikhuset-9

Den smukke hoveddør set indefra.

gymnastikhuset-10

Bodil og Anders har skabt et fantastisk sted, både med erhverv, men også med en bolig der er så funktionel og godt udnyttet efter deres behov.

Jeg er vild med de tidsløse og artitektoniske detaljer og hensynet til de gamle bygninger.

Stilen er meget klassisk og indretningen fungere rigtig godt med de mange skæve og lidt tilfældige ting parret har samlet igennem tiden.

Jeg vil gerne fremhæve de asymetriske linier, som bryder landstilen og frem for alt kvaliteten af materialerne, for selv om stilen er fra 80´erne, så betyder kvaliteten, at stilen holder mange generationer endnu.