Julen står for døren, næsten da ;-)

papperspyssel-jul-stjarnor-pyssel-diy-vika-papper-pyssla-papper-star-paper-craft

Julen står for døren. Der er godt nok to måneder til, men i min verden og forretning, så er julen allerede i fuld gang.

Jeg elsker jul og nogle hader den, men lad os alle prøve at gøre den god og rar for alle. Jeg respektere min familie og overpynter ikke vores hjem, så det er ubrugeligt i hele december. Jeg prøver også hvert år at holde juleudstyret til to flyttekasser. Der kommer hele tiden nyt til, da mine dejlige børn er så store, at de producere nyt og jeg selv bliver inspireret til nye ting, som jeg køber hvert år.

Gør julen hyggelig og skab traditioner, som alle kan leve op til. Nyd dagene og stilheden i mørket og nyd stemningen af julen, duften og det sociale.

 

Jeg vil allerede nu begynde at inspirere til efteråret og den kommende jul her på min blok.

Du kan stille og roligt følge med og glæde dig til julen og følge mine råd og inspiration :-)

Jeg glæder mig og håber du vil følge med :-)