Før og Efter fra et Herreværelse

Et fantastisk rum, med det oprindelige bar interiør

I forbindelse med min reportage til mitsvendborg – MAGASIN Juni 2015 fra Greig og Sindies familievilla, fik jeg også opgaven at indrette det gamle barrum på 1. salen. Rummet skulle blive til et herrerum for Svendborg Rabbits spillere, men også fungere som familiens hyggerum.

Rummet gav familien kæmpe udfordringer, både med det gamle tapet, interiør og hvordan de skulle få funktionerne af rummet, udnyttet bedst muligt.

Sammen med Sindie lagde jeg en plan for rummet og har nu skabt et funktionelt og integreret rum i boligen.

sofa_FotorFØR billede af rummet, hvor det generelt blev brugt til aflægning af legetøj og tøj.

 

bar_FotorFØR billede af baren med de oprindelige stole og den store skorsten i ægte sten.

 

tvhjørne_FotorFØR billede – Rummet skal rumme muligheden for at se tv og det kan godt være en stor udfordring.

 

hjørne_FotorFØR billede – Legetøj og tøj havner ofte i sådan et rum, men er super irriterende når rummet skal bruges til gæster.

Min indretning af rummet tog udgangspunkt i de gamle barstole og sofaen. Disse to ting er på ingen måde i samme stil, men har faktisk fået hver deres gode pladser og udtryk, som alligevel passer i rummet.

Mine helt store prioriteter for indretningen var, at give væggene en ensartet farve og gerne så mørk som muligt, da det er et barrum. Jeg har valgt at fremhæve messing, de gamle stoles rød-brune betræk og herreværelses stemningen. Den mørkegrønne farve på væggen gør rummet lidt huleagtigt og sammentrækker rummet.

Her er EFTER billederne og  jeg synes selv det er blevet super lækkert.

Der er ca. brugt for 7000,- i maling og nyt interiør. Lamper, puder, lammeskind og andet interiør er købt i butik Madison i Korsgade Svendborg.

sofatrøjer-1_FotorGreigs spillertrøjer er rammet ind og er blevet til dekoration, i stedet for rod. Sofaen har et stort lækkert økologisk lammeskind og nye lyse puder.

 

messinglampe-1_FotorAlle herreværelser skal have lidt jagtstemning. Disse opsatser er købt hos Madison og på bagsiden kan man se de gamle mærker med sted og årstal.

Messinglampen er en af mine yndlings i rummet. Den er meget enkel og giver et fantastisk behageligt lys i rummet.

 

glaslamper-2_FotorDe grønne glaslamper giver en lethed og et lækkert lys og så passer de perfekt til de mørkegrønne vægge.

 

siddeplads-3_FotorUdover sofaen, har jeg lavet siddeplads midt i rummet, rundt om et bord. Denne plads er samlet med et koskind. I hjørnet står det store tv og har ikke længere en dominerende tilstedeværelse, men kan alligevel ses fra alle pladser i rummet.

 

mønter_FotorSindie har selv taget alle Greigs medaljer af båndende og lagt dem i et stort fad, som dekoration.

 

siddeplads-2_FotorBaren er også blevet malet ligesom væggene, men har stadig et lille stykke af det gamle franske tapet på bagvæggen.

 

porcelænflasker_FotorDisse smukke porcelænsflasker passer så fint til stilen af herreværelse, så de har fået en central plads på baren.

 

sofachiffon-1_FotorSindie har fundet nogle gamle glas med grøn fod på loppemarked. De står sammen med en gammel fransk chiffon flaske, som jeg også har fundet i butik Madison.

 

hundefigurer_FotorDer skal altid være lidt humor og skæve elementer i indretning, det gør hjemmet personligt og disse figurer pynter super fint og bryder lidt med farverne.

 

sofapuder-1_FotorSofaen har fået lyse puder, som stadig ligger sig op ad de grønne toner. Endnu engang er det økologiske lammeskind virkelig lækkert i sofaen. Skindet bryder den store gråtonet flade på sofaen og er samtidig i rød tråd med herreværelsets stemning.

 

altan-4_FotorFra rummet kan man gå ud på en balkon, som også har fået lidt nyt interiør og er meget enkelt.