Far&Søn i den gamle kunstskole

far-13_Fotor

 

Kom indenfor hos Far&Søn

Reportage fra MitSvendborg Magasinet

 

far-4_FotorRestauranten har sit eget lækre blikfang, i denne cykel, som fungere som skilt på gaden.

 

I Vestergade 24 ligger et lille kunstbryggeri, som nu har været med til at åbne en bar med speciel øl og lækkert mad af fynske specialiteter.

 

far-19_Fotor

 

Lige overfor kunstmuseet SAK ligger et lille bryggeri, hvor kunstbrygger Bo Rino og hans søn Fabian, har brygget speciel øl under navnet Far & Søn, i et års tid.

I starten af Juli åbnede Far & Søn, i samarbejde med Helle Skovgaard Jørgensen, Gastropubben Far & Søn, i lokalet ved siden af bryggeriet.

 

far-9_Fotor

 

Indretningen er en god blanding af skandinaviske farver, varme træsorter, FDB klassikere og traditionelt tyroler bænkesæt, som er stemplet med tysk kvalitetskontrol. Stedet byder både på en lækker bar, stort spiserum og en mørk hule til mindre selskaber.

 

far-15_Fotor

 

far-20_Fotor

 

far-3_Fotor

 

far-17_Fotor

 

far-13_Fotor

Helle og Bo er begge meget passioneret mennesker, som elsker detaljer ved en gastronomisk oplevelse og deres begejstring smitter hurtigt af. Du får ikke nogen lignende helhedsoplevelse af både sydfynske madvarer og “hjemmebrygget” øl, kombineret med gode historier fra Bo´s opstart som brygger. Her måtte Bo kun brygge af naturens råvarer lige udenfor hans skurvogn i Den selvforsynende landsby i Hundstrup, og sådanne historier er der masser af.

 

far-11_Fotor

 

far-14_Fotor

Besøg Far & Søn og få en sydfynsk oplevelse, med et tvist af København.

Se mere på www.kunstbryggeriet.dk og facebook: kunstbryggeriet Far & Søn.