Bylejlighed med sej personlighed

Her tager jeg dig igennem en lille fin bylejlighed i Svendborg. Jeg besøger det unge par Andreas og Amanda i deres to værelses lejlighed, med masser af personlighed, klassisk design og nyeste boligtrends.

 

HVEM:
Andreas Dyhr , målmand for FC Svendborg og efterskolelærer på Oure og hans kæreste Amanda, studere til bygningskonstruktør.

70m2 bylejlighed med unik tagterrasse.

 

andreas-1_Fotor

Andreas og Amanda har en lille, men alligevel meget rummelig lejlighed midt i Svendborg by. De har virkelig forstået at indrette sig ungt og funktionelt, med masser af skævheder og designting.

 

arbejdsplads-1_Fotor

 

Flere funktioner i samme rum

Pladsen er udnyttet rigtig fint og selvom køkkenet er stort, så er det en kunst at bruge pladsen så funktionelt som muligt. Her er en lille arbejdsplads som er super fint integreret og nem at bruge i hverdagen.

 

reol-1_FotorEn super fin reol, lavet af trækasser, rummer fine minder og praktiske ting.

 

reol-2_Fotor

 

 

Elegante og personlige løsninger

Det er tit svært at have gamle minder, nye pynteting og andre genstande, som betyder noget for ens liv, sammensat i indretningen. Parret har fundet en fin måde at udstille og opbevare disse ting og det fungere godt rundt om i lejligheden.

 

reol-arbejdsplads-1_Fotor

Køkkenet

Køkkenet ligger midt i lejligheden. Der er rødt linoleumsgulv og skabe fra en renovering i 90érne, hvilket fungere rigtig fint til

Andreas og Amandas ting, fordi de er en blanding af forskelligt gammelt, nyt og design.

I køkkenet er der plads til gode middage og hygge ved det store spisebord, som er ledsaget af dejlige designklassikere.

 

spiseplads-1_FotorTrendy Lyngby vaser og kongeligt porcelæn passer i alle boliger og er så super fint og god Danmarks historie.

 

køkken-2_FotorAlle steder er der klassiske danske ting, men også keramik fra lokale Sydfynske kunstnere pynter fint i køkkenet.

 

køkken-4_FotorKøkkenskabe er der dog ikke mange af, men parret har forstået at bruge det enkelt, med lidt pynt og hygge.

 

køkken-6_FotorView fra stue til køkken. Lejligheden virker stor og rummelig, fordi der er god udsigt gennem rummene.

 

Stuen

Stuen har mange fine og meget trendy detaljer, som palle-bordet, kubus lysestagen, lammeskindet, billedvæggen, Kaare Klint stolen og masser af skæve loppefund.

Stuen er lille, men virkelig godt udnyttet og indeholder masser af personlig stemning.

Små fine stilleben, af finurlige ting, bryder vindueskarmene.

 

stue-13_FotorKaare Klint stolen er parrets yndlingsting i lejligheden. Den blev produceret tilbage i 50´erne og er en af Klints mest populære.

Her i lejligheden er den lette Kaare Klint stol rigtig fin og giver en god siddeplads uden at fylde for meget.

 

stue-5_FotorGlas i vindueskarme, giver et fantastisk genlys af solen. Her er det klare glas med et lille gevir i, som er endnu en af de helt personlige elementer fra parret.

 

stue-6_Fotor

Pallebordet er en rustik og moderne måde at indrette sig på. Det rummer brugbare hylder til magasiner, IPad og andet. Her er der en marmorplade, som et plant element, til kopper og glas.

Kubus lysestagen er let og har god højde, som skaber god kontrast.

Generelt fungere indretningen rigtig fint, fordi der er både tunge og massive elementer, som sofaen, spisebordet og pallebordet og lette elementer, som Kaare Klint stolen, høje smalle vaser, lysestager og lamperne. En harmonisk indretning med kontraster og interessante tidslommer.

 

stue-10_FotorEt fint stilleben af sjove genstande.

 

stue-11_FotorFint billede på, at parret har humor og har lyst til at udstille ting de synes godt om.

Unik tagterrasse med udsigt

En helt unik tagterrasse ligger rundt om hjørnet og deles af tre lejligheder.

Terrassen bliver flittigt brugt i sommermånederne og giver en stemning af

kolonihave, midt i byen.

 

have-2_FotorI Svendborg ligger faktisk utrolig mange små terrasser og baggårde, som er godt skjulte for offentligheden.

 

have-6_Fotor

BOLIGSTYLISTEN – Min mening

Andreas og Amanda bor dejligt, midt i Svendborg by. Personligt elsker jeg, når mennesker har tænkt over indretningen og samtidig har udnyttet boligen efter deres behov.

Her er jeg særligt begejstret over det store køkken, som ikke er moderne, men alligevel har parret formået at integrere det i deres stil.

Et smukt og lækkert hjem.